Ikën interneti në mes të ditës, “Vodafone” lë klientët pa shërbim në Tiranë

Teknologji

Ikën interneti në mes të ditës, “Vodafone”

Për herë të dytë Brenda pak javësh, kompania Vodafone po i lë klientët pa shërbim në mënyrë të papritur dhe pa asnjë paralajmërim.

Ditën e sotme, abonentë të kompanisë në Tiranë, thanë se janë lënë pa shërbim interneti në linjat fiks, që prej orës 10.30.

Qytetarët thanë se kanë komunikuar me suportin Teknik i cili u ka thënë se ka një problem të përgjithshëm për të ciln po punohet në terren për ta riparuar.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Vetë kompania nuk ka dhënë asnjë njoftim në lidhje me shtrirjen e problemit, numrin e klientëve të afektuar dhe kohën sa kërkon riparimi i problemit.

Vetëm dy javë më parë, qytetarë të Tiranës, Vlorës dhe disa zonave të tjera në vend, denoncuan faktin se rrjeti fiks i Vodafone, ish-Abcom, i kishte lënë pa shërbim interneti në mënyrë të papritur pa asnjë lajmërim apo njoftim mbi shkakun e ndërprerjes.

 

ME TE LEXUARAT