Armë dhe 800 mijë euro drogë nga Shqipëria, ky është zyrtari i lartë i arrestuar nga DEA amerikane

Kosovë&Rajon

Armë dhe 800 mijë euro drogë nga Shqipëria, ky

Pjesëtarët e Ministrisë së Brendshme sot rreth orës 14:00 ndaluan një kamion të ngarkuar me marijuanë, me vlerë prej mbi 800,000 euro. Droga vinte nga Shqipëria. 

Në aksionin policor, që vijon akoma, është arrestuar komandanti i stacionit policor të Prilepit, Kire Spirkoski.

Sipas informacioneve nga MPB, numri i personave të arrestuar nuk mund të përmblidhet tani. Ndërsa thonë se policia ka gjetur armë te të arrestuarit.

Ky grup i shpërndarësve të drogës dhe tranziti i drogës është siguruar nga komandanti i policisë në Prilep dhe nuk kanë asnjë lidhje me trafikantët e kokainës nga Grçeci, të cilët u arrestuan javën e kaluar.

Ky aksion është kryer nga MPB në bashkëpunim me Agjencinë Amerikane për Luftë Kundër Drogës (DEA). MPB do të japë më shumë informacione rreth këtij rasti, ditën e nesërme.

ME TE LEXUARAT