E FUNDIT/ Zhurma dhe kaosi, përjashtohen 6 deputetët e PD nga Kuvendi

Aktualitet

E FUNDIT/ Zhurma dhe kaosi, përjashtohen 6 deputetët e PD nga Kuvendi

Bllokuan foltoren, i ranë bilbilit dhe vunë zhurmues në seancë, përjashtohen për 10 ditë 6 deputete të PD.

Sekretariati për Procedurat dhe Votimet ka përjashtuar sot deputetët e PD për kaosin në seancën e kaluar.


Deputetja Lindita Metalia është përjashtuar për 5 ditë;
Greta Bardeli 3 dite,
Edmond Spaho 10 dite,
Oerd Bylykbashi 10 dite
Elda Hoti, 10 dite
Sorina Koti, 10 ditë

ME TE LEXUARAT