Teknologjia habit sërish, burrat tashmë mund të ushqejnë me gji foshnjën e tyre

Teknologji

Teknologjia habit sërish, burrat tashmë mund të ushqejnë me 

Shpikjet vitet e fundit po kalojnë imagjinatën njerëzore. Së fundmi është krijuar mjeti që i vjen në ndihmë burrave që të ushqejnë me gji foshnjën e tyre.
Sigurisht krijimi është bërë në Japoni, ku kompania Dentsu një mjet për ta veshur baballarët kur ushqejnë fëmijët e tyre. Sipas tyre, është një rezervuar qumështi i veshur, në formë gjiri.

Krijuesit kanë treguar se pajisja lidhet me njërën nga shpatullat e babait dhe ka një ‘thithkë” që fëmija të ushqehet. Kjo shpikje do u mundësojë nënave të jenë më të qeta kur nuk ndodhen pranë foshnjes.

ME TE LEXUARAT