Opsioni i shumëpritur i WhatsApp tani është i disponueshëm

Teknologji

Opsioni i shumëpritur i WhatsApp tani është i disponueshëm

Pas muajsh testimi të veçorisë “Edit” si në Android ashtu edhe në iOS, kompania e ka sjellë funksionin në Android në një version të qëndrueshëm dhe tani më në fund po vjen në pajisjet iOS.

Opsioni i redaktimit të mesazhit të WhatsApp tani është i disponueshëm në Apple iPhone, i cili ju lejon të modifikoni mesazhin pasi të jetë dërguar.

Kjo veçori e bën më të lehtë për përdoruesit të bëjnë korrigjime dhe t’u shtojnë më shumë kontekst mesazheve pasi ato të jenë dërguar.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Kjo i pengon përdoruesit të fshijnë të gjithë mesazhin dhe më pas ta ridërgojnë mesazhin.

Është e rëndësishme të theksohet se WhatsApp ka vendosur një limit kohor prej 15 minutash.

Kjo do të thotë se mesazhet e dërguara do të jenë të redaktueshme deri në 15 minuta nga momenti i dërgimit.

ME TE LEXUARAT