Mund të hetoheni edhe nga policia, çfarë nuk duhet të kërkoni kurrë në Google

Teknologji

Mund të hetoheni edhe nga policia, çfarë nuk duhet të

Në epokën e teknologjisë së informacionit, është e vështirë të imagjinohet jeta pa internet. Çfarë do që ndodh me jetën tonë, ne gjithmonë arrijmë ta gjejmë në internet.

Pothuajse çdo përdorues i internetit të paktën një herë ka parë këshillën për të mos kërkuar në Google për disa gjëra. Prandaj më poshtë ne do ju tregojmë se kush janë 10 kërkime që është mirë të mos i bëni në Google.

1. Simptomat e sëmundjeve


Rrjeti ka qindra faqe që premtojnë të ndihmojnë në shërimin nga sëmundjet. Por në fakt, rekomandimet e tyre janë larg nga kura e vërtetë, sepse nuk ju janë dhënë nga mjekët. Një këshillë e tillë mund t’ju kushtojë jetën.

2. Veprimet e paligjshme

Mos harroni se Big Brother ju shikon edhe kur nuk dini për të. Sigurisht, nganjëherë bëhet jashtëzakonisht interesante të shohësh se çfarë përbëhet nga një bombë ose si të rrisësh drogë në shtëpi, por këto kërkime mund të të vendosin “në radar” të autoriteteve.


3. Kanceri

Është e qartë se të gjithë dinë për këtë sëmundje falë mediave dhe fushatave informuese. Por në këtë rast, sa më pak të dini aq më mirë flini. Fakti është se shumë njerëz, pasi kanë lexuar artikuj të ndryshëm, menjëherë gjetën 101 simptoma të sëmundjes, të cilat mund të jenë absolutisht të padëmshme.

4. Sëmundjet e lëkurës

Nëse nuk keni qenë kurrë i sëmurë vetë ose madje nuk keni parë njerëz që vuajnë nga sëmundje të lëkurës, konsiderojeni veten me shumë fat. Për hir të Zotit, kurrë mos kërkoni foto të sëmundjeve të lëkurës gjatë natës. Ata nuk do t’ju japin asgjë përveç maktheve.

5. Fotografitë e mushkërive të duhanpirësve

Shumë njerëz janë të vetëdijshëm për dëmin që nikotina shkakton në mushkëri, por ne vazhdojmë ta blejmë vdekjen në pako. Nëse keni nevojë për motivim serioz për të hequr dorë nga ky zakon i keq, atëherë këto foto patjetër që mund t’ju ​​ndihmojnë, informon abcnews.al.

6. Kafshë të rrezikshme

Këto kërkime nuk sjellin asgjë përveç traumës psikologjike dhe pasojave të mundshme në formën e fobive të reja. Bota shtazore e planetit tonë është sa e bukur, aq edhe e tmerrshme. Mos e nënvlerësoni natyrën nënë.

7. Emrin juaj

Shumë njerëz ndonjëherë nga kureshtja kërkojnë emrin e tyre. Në fakt, ajo shpesh nuk sjell asgjë tjetër veç zhgënjimit. A jeni gati të shihni fotot tuaja më të shëmtuara dhe llogaritë e vjetra në rrjetet sociale?

8. Heqja e pikave të zeza

Në fakt, ndryshe nga gjërat e tmerrshme më lart, ju nuk do të trembeni ose befasoheni. Por, nëse kërkoni një ditë, nuk do të ndaleni më.

9. Lindjen e fëmijëve

Konsiderohet se lindja e një fëmije është një nga gjërat më të gëzueshme. Çfarë mund të jetë më e bukur se lindja e një fëmije? Ju do të mendoni në këtë deri në momentin që shihni sesi duket në të vërtetë lindja.

ME TE LEXUARAT