Interesante! Ndryshimi më i ri që pritet të bëjë WhatsApp

Teknologji

Interesante! Ndryshimi më i ri që pritet të bëjë

Facebook, pronari i aplikacionit të njohur për komunikim të menjëhershëm, WhatsApp, po punon për të shtuar një veçori të re në të.Faqet e lajmeve të teknologjisë deklaruan se ndryshimi i ri do t’u mundësojë përdoruesve të ndryshojnë ngjyrat në aplikacion.Aplikimi filloi të punojë në 2019 dhe Facebook e bleu atë në 2014, në këmbim të një marrëveshje që arrinte në 19 miliardë dollarë dhe numri i përdoruesve të tij arriti më shumë se dy miliardë në muaj.

Kjo thjesht do të thotë se çdo ndryshim do të marrë vëmendje të gjerë në botë.Llogaria e faqes “WABetaInfo” që ka të bëjë me lajmet “WhatsApp” në “Twitter”: “WhatsApp aktualisht po zhvillon një veçori që lejon përdoruesit të modifikojnë ngjyrat në aplikacion.” Ai shtoi se tipari i ri është ende në zhvillim e sipër dhe nuk ka shumë detaje në këtë drejtim për momentin.

Kompania publikoi disa fotografi që duket se kanë rrjedhur nga procesi i zhvillimit të WhatsApp, duke treguar disa nga ikonat që merren me ngjyra të reja. Imazhet gjithashtu tregojnë se përdoruesi mund të rregullojë ngjyrën e kutisë së bisedës, e cila më parë ishte ekskluzivisht ngjyrë bezhë.

Nuk dihet ende kur ky shërbim i ri do të vihet në funksion, veçanërisht pasi shumë ankoheshin për paaftësinë e tyre për të kontrolluar ngjyrat e aplikacionit, si në aplikacionet e tjera. Nga ana tjetër, WhatsApp kërkon, sipas Gagets Now, të testojë një tipar që rrit shpejtësinë e mesazheve zanore, e cila është e popullarizuar në aplikacion.

ME TE LEXUARAT