Projekt me 10 miliardë euro të ardhura, ja sponsori më i madh i Super Leagues

Sport

Projekt me 10 miliardë euro të ardhura, ja sponsori më i madh i

Një ditë më parë dolën lajmet për themelimin e Super Leagues, ndërsa sot dolën detaje të reja. Mediat europiane shkruajnë se më tej për këtë projekt, ndërsa zbulohet JP Morgan do jetë një nga sponsorët kryesorë . Kujtojmë se JP Morgan është një insitucion banker, ndër më të mëdhenjtë në botë, ndërsa së fundmi është përfshirë dhe në futbollin italian.

Mediat shkruajnë se ky projekt do sigurojë të ardhura më të shumta se kompeticioni aktual dhe pritet të tejkalojë 10 miliardë euro. Gjithashtu, bëhet me dije se klubet themeluese do të marrin një kontribut prej 3.5 miliardë eurosh, në mënyrë që të avancojnë planet e tyre në infrastrukturë si dhe për të ekuilibruar pasojat negative që solli pandemia për ta.

ME TE LEXUARAT