"Çmendet" mbledhësi i topave, ndërpret lojën dhe dhuron spektakël me xhonglime

Sport

"Çmendet" mbledhësi i topave, ndërpret lojën dhe

Në kampionatin kosovar një ditë më parë ndodhi një ngjarje komike, por që shkatërroi ndeshjen Trepça- Arbëria për pak minuta. Bëhet fjalë për mbledhësin e topave, i cili gjatë kohës kur po luhej ndeshja, harron për një moment punën që duhet të bënte dhe nis të dhurojë spektakël me top.

 

Ai fillon xhonglimet me top dhe futet në fushë, aty ku po luanin dy skuadrat. Pas kësaj, arbitri i ndeshjes vendosi të ndërpresë sfidën për pak minuta dhe të urdhëronte mbledhësin e topave të dilte jashtë fushës për të vazhduar më pas ndeshja.

ME TE LEXUARAT