Gjest i veçantë! Messi vendos në ankand këpucët për fëmijët e sëmurë

Sport

Gjest i veçantë! Messi vendos në ankand këpucët

 

Leo Messi ka vendosur të nxjerrë në një ankand këpucët e tij, me të cilat shënoi golin e 644 për Barcelonën. Ai vendosi rekord me atë gol dhe tani tifozët e tij mund t’i bëjnë tyret ato.

Paratë që do të mblidhen nga ky ankand do të shkojnë sigurisht për bamirësi, konkretisht për fëmijët e sëmurë.


Mendohet se për këpucët e veçanta të Messi do të ofrohet një shumë e konsiderueshme. Paratë do t’i marrë “Vall Hebron Univeristy Hospital” për “Arts and Health Projekt”

ME TE LEXUARAT