“Do lë futbollin dhe do bëj filma pornografik”, ja deklarata e ish- lojatrit të Arsenalit

Sport

“Do lë futbollin dhe do bëj filma pornografik”, ja

Emanuel Frimpongut, ish- mesfushori i Arsenalit ka bërë një deklaratë të fundit, ku tregon dëshirën për tu bashkuar botës së pornografisë. Në një intervistë për Sport24.ru”, Frimpong ka rrëfyer disa aventurat që ka pasur në Rusi dhe çfarë dëshiron të bëjë në të ardhmen.

“Nga Rusia më befasoi më shumë gjendja e rrugëve, të cilat janë shumë të këqija. Unë kam jetuar shumë kohë në Angli dhe rrugët janë të mrekullueshme kudo.

“Do lë futbollin dhe do bëj filma pornografik”, ja

Por kur erdha tek Ufa mbeta i shokuar për një tjetër gjë: në Rusi futbollistët janë gjithnjë në formë, por e vërteta është se në mëngjes pinë vodka dhe pastaj vrapojnë si Usain Bolt. Do të doja të kthehesha tek Ufa dhe bëja aktorin pornografik me 20 vajza tatare. Vajzat ruse janë shumë të bukura”, tha ai.

ME TE LEXUARAT