Vajza me dy vagina tregon eksperiencat: Njëra për punë, tjera për kënaqësi

Soft

Vajza me dy vagina tregon eksperiencat: Njëra për punë, tjera

Njihuni me Evelyn Miller, 30-vjeçarja nga Australia e cila ka dy vagina dhe mitra. Ajo ka treguar se kjo i ka falur shumë vëmendje nga djemtë. Ajo ka treguar se njërën nga vaginat nisi ta përdorë për punë, tjetrën për kënaqësi personale, duke e shoqëruar këtë deklaratë me një të qeshur.

 “Ka pasur raste kur ata menduan se unë kam ndryshuar gjininë dhe se kishte ndodhur një “gabim “. Disa madje vepruan si gjinekologë, kështu që ata hetuan gjendjen ‘atje poshtë’ në detaje,” tha Evelyn.

Vajza me dy vagina tregon eksperiencat: Njëra për punë, tjera

Gjatë rrëfimit, Evelyn thotë se e preferuara e saj është vagina e djathtë pasi seksi është më i rehatshëm dhe mund të kalojë në orgazëm, kështu që e ruan për marrëdhënien personale. Ndërkohë që mjekësia ende nuk ka një shpjegim të saktë pse ndonjëherë ndodhin “anomali” të tilla. Ajo që dihet është se është jashtëzakonisht e vështirë për gratë e tilla të mbeten shtatzënë dhe të kenë një fëmijë. Lindja e parakohshme gjithashtu nuk është e pazakontë.

Evelyn bdëri me dije se arriti të mbetej shtatzënë dhe pas pesë muajsh ajo duhet të bëhet nënë e një djali. Kjo nuk është shtatzënia e saj e parë. Disa vjet më parë, asaj iu desh të ndërpresë shtatzëninë, sepse në ultrazë u vunë re disa embrione, të cilat trupi i saj nuk mund t’i nxirrte jashtë.

Vajza me dy vagina tregon eksperiencat: Njëra për punë, tjera

Për shkak të dy mitrave dhe vagjinës, zgjidhja e vetme është prerja cezariane. Së pari, të dy mitrat e saj janë shumë të vogla dhe nuk mund të mbajnë një fetus të madh. Dhe së dyti, midis tyre ka një mur shumë të hollë të indeve, kështu që në rastin e lindjes natyrale, organet e brendshme mund të dëmtohen.

Evelyn ka kohë që ka hequr dorë nga puna e ‘eskortës’, të cilën ajo e bëri për tetë vjet, por ajo nuk ndalet së fituari për “specifikën” e saj.

ME TE LEXUARAT