Prekëse! Binjaket u ndanë që kur ishin foshnje, takohen pas 36 vitesh (Video)

Soft

Prekëse! Binjaket u ndanë që kur ishin foshnje, takohen pas 36

Njihuni me dy motrat binjake nga Koreja e Jugut, që u takuan pas 36 vitesh.

Vajzat, shkruajnë mediat e huaja, u ndanë nga njëra-tjetra që në lindje, pasi u adoptuan nga dy familje amerikane.

As Molly Sinert dhe as Emily Bushnell nuk kishin asnjë informacion për jetën e tyre dhe për njëra- tjetrën. Gjërat ndryshuan kur në AND-ja e tyre i tregoi se ishin të adoptuara.

Prekëse! Binjaket u ndanë që kur ishin foshnje, takohen pas 36

Në mënyrë rastësore, dy vajzat arritën të komunikonin dhe të tregonin historinë e tyre, që në fakt, ishte historia e tyre. Mediat tregojnë se nuk dihet shkaku pse vajzat janë ndarë që në lindje, por e rëndësishmja është që tani ata janë bashkë.

 

ME TE LEXUARAT