Po raportonte live, gazetarja e BBC ndërpritet nga vajza 4-vjeçare: Mami, mami

Soft

Po raportonte live, gazetarja e BBC ndërpritet nga vajza 4-vjeçare:

Një ngjarje komike ka ndodhur në Holandë, ku një gazetare e BBC po raportonte live. Mësoher se gazetarja Anna Holligan, korrespondente në Hagë të Holandës, ka shpërndarë një video ku tenton të lidhet e të raportojë në studio. Sipas videos, Anna dëgjohet duke i kërkuar vajzës së saj Zena të shtrihet në karrocë me qëllim që të mos duket nga kamera.

“Zemër, shtrihu dhe bisedo me Elsan, nuk do të zgjasë shumë”, i thotë gazetarja bijës së saj.

Por 4-vjeçarja ishte e vendosur që të fitojë vazhdimisht vëmendjen e saj, duke e thirrur vazhdimisht “Mami, mami”

ME TE LEXUARAT