“Njëra për punë, tjetra për kënaqësi”, rrëfehet vajza me dy vagina: Ja si u bëra e pasur...

Soft

“Njëra për punë, tjetra për kënaqësi”,

Australiania 30-vjeçare Evelyn Miller, është ndryshe nga vajzat e tjera që nga dita e parë

Në lindje, ajo është diagnostikuar me mitër të dyfishtë (mitër didelphis). Evelyn jo vetëm që ka dy mitra, por i ka edhe dy vagina, të cilat janë plotësisht funksionale si te femrat “e zakonshme”.

Për shkak të kësaj gjendjeje të rrallë, ajo ishte në qendër të vëmendjes që në moshë të vogël, ndërsa më vonë pasuan oferta shumë të pahijshme nga meshkujt…

Meqenëse kjo “vëmendje” nuk e pengoi, Evelyn vendosi të bënte shoqërime më vonë.

Më përshtatej të isha punëtore seksi. Përdora njërën vaginë për punë dhe tjetrën, që më pëlqente më shumë, për jetën time personale”, bën shaka Evelyn, e cila është një yll i vërtetë i Instagramit sot.

“Njëra për punë, tjetra për kënaqësi”,

Siç thotë ajo, në fillim ishte pak e ndrojtur për gjendjen e saj, kryesisht për shkak të reagimit të “klientëve”.

“Ka pasur raste kur ata menduan se unë kam ndryshuar gjininë dhe se kishte ndodhur një “gabim “. Disa madje vepruan si gjinekologë, kështu që ata hetuan gjendjen ‘atje poshtë’ në detaje,” tha Evelyn.

Evelyn thotë se e preferuara e saj është vagina e djathtë pasi seksi është më i rehatshëm dhe mund të kalojë në orgazëm, kështu që e ruan për marrëdhënien personale.

Edhe pse është shumë e çiltër, Evelyn kurrë nuk e tregon këtë pjesë të trupit të saj në rrjetet sociale, por ajo flet për atë se si duket jeta me dy vagina.

Mjekësia ende nuk ka një shpjegim të saktë pse ndonjëherë ndodhin “anomali” të tilla. Ajo që dihet është se është jashtëzakonisht e vështirë për gratë e tilla të mbeten shtatzënë dhe të kenë një fëmijë. Lindja e parakohshme gjithashtu nuk është e pazakontë.

Sidoqoftë, Evelyn arriti të mbetej shtatzënë dhe pas pesë muajsh ajo duhet të bëhet nënë e një djali. Kjo nuk është shtatzënia e saj e parë. Disa vjet më parë, asaj iu desh të ndërpresë shtatzëninë, sepse në ultrazë u vunë re disa embrione, të cilat trupi i saj nuk mund t’i nxirrte jashtë.

Për shkak të dy mitrave dhe vaginës, zgjidhja e vetme është prerja cezariane. Së pari, të dy mitrat e saj janë shumë të vogla dhe nuk mund të mbajnë një fetus të madh. Dhe së dyti, midis tyre ka një mur shumë të hollë të indeve, kështu që në rastin e lindjes natyrale, organet e brendshme mund të dëmtohen.

Përndryshe, Evelyn ka kohë që ka hequr dorë nga puna e ‘eskortës’, të cilën ajo e bëri për tetë vjet, por ajo nuk ndalet së fituari për “specifikën” e saj.

Tani ai publikon foto shumë të guximshme në platforma të specializuara (ndonjëherë së bashku me partnerin e saj) dhe nuk turpërohet aspak!

ME TE LEXUARAT