“Më bllokoi në të gjitha rrjetet sociale”, 34-vjeçarja shtatzënë braktiset nga partneri pas...

Soft

“Më bllokoi në të gjitha rrjetet sociale”,

Ndarjet nuk janë të lehta kur në mes është një fëmijë, por fatkeqësisht për këtë 34-vjeçare ka ndodhur kështu. Ajo ka rrëfyer historinë e saj për rubrikën “Dear Deidre” të “The Sun” ku zbulon se është shtatzënë.

“Unë u trondita kur ish i dashuri im më bllokoi në rrjete sociale dhe tani kam zbuluar se jam shtatzënë me foshnjën e tij.

Ne u takuam vitin e kaluar në një faqe në internet për takime dhe patëm shumë kimi që në fillim.

Pasi mbaroi bllokimi, ne filluam të takoheshim dhe me të vërtetë kaluam mirë. Por më pas, në nëntor, pasi kisha kaluar fundjavën në shtëpinë e tij, ai papritmas nuk iu përgjigj më mesazheve të mia.

Pastaj zbulova se më kishte bllokuar në rrjetet sociale. Sapo fillova të merrja veten nga tronditja dhe lëndimi, zbulova se isha 18 javëshe shtatzënë.

Nuk e di nëse duhet të gjej një mënyrë për t’i thënë, pasi ai e ka bërë të qartë se nuk dëshiron një marrëdhënie me mua.

Jam e shqetësuar se do të më refuzojë përsëri mua dhe fëmijën. Unë jam 34 vjeç dhe ai 36 vjeç.”

“Dear Deidre” thotë:

“Nuk ka rëndësi nëse jeni së bashku apo të ndarë, ai ende ka një detyrim ligjor për të mbuluar financiarisht fëmijën e tij dhe foshnja do të dojë të njohë babanë e tij dhe është i detyruar të bëjë pyetje rreth tij.

Ish-partneri juaj ka treguar se është frikacak dhe mund të refuzojë fëmijën ose të kërkojë teste atësie, por ai duhet ta dijë."

ME TE LEXUARAT