Kinezi "çmendi" botën, me një gurë në kokë për 1.5 km në ditë, humbi 30 kg

Soft

Kinezi "çmendi" botën, me një gurë në

Kilet e tepërta u bënë një mankth për Cong Yan, 54-vjeçari nga Kina. Ai shkoi 115 kile dhe këtë duhet ta ndryshonte. Ai gjeti mënyrën më të padëgjuar ndonjëherë. Mediat e huaja shkruajnë se ai vendosi një gur 40kg mbi kokë dhe bënte ecje të gjata.

Mësohet se fillimisht ai eci me një gur 15 kg përpara se të kalonte gradualisht në gurin me peshë 40 kg.

Kinezi arriti të humbte rreth 30 kg duke ecur 1,5 km çdo ditë. Programi i tij funksionoi shumë mirë, ndërsa është bërë shumë i famshëm.

ME TE LEXUARAT