Katër shenjat më të pavendosura të zodiakut

Soft

Katër shenjat më të pavendosura të zodiakut


Binjakët

Nëse jeni Binjak, kjo mund të jetë mënyra se si ndiheni ndonjëherë kur përballeni me një zgjedhje të vështirë. "Binjakët, të përfaqësuar nga binjakët, simbolizojnë dy pjesë të identitetit dhe shpirtit tonë," thotë Farrar.

"Shpesh mund të ndiejë se ka dëshira konkurruese, varësisht nga cila anë është më e spikatur."

Të ngecurit në mes të këtyre dëshirave duel mund të jetë zhgënjyese, kështu që në vend që të zgjidhni njërën apo tjetrën anë , shikoni nëse mund të gjeni një mënyrë për të bërë kompromis mes të dyjave.

Virgjëresha

Pavarësisht nëse vendosni për diçka aq të vogël, si aroma e kifleve që do merrni për mëngjes ose diçka aq e madhe sa të lini ose jo punën tuaj, si një Virgjëreshë, ju mund të ngecni në fazën e vendimmarrjes për një kohë të pacaktuar.

"Virgjëresha, si zgjidhësi i problemeve dhe e drejtuar nga Mërkuri, mund të mbivlerësojë çdo gjë që ka nevojë për një vendim," thotë Farrar.

Peshorja

"Peshorja ka prirjen të jetë njerëzore e këndshme nga natyra pasi ata mund të orientohen tek dikush tjetër kur nuk vendosin dot" thotë Farrar.

Kjo do të thotë që kur është koha që ju të merrni një vendim, ju mund të ndikoheni lehtësisht nga ajo që dëshiron dikush tjetër, në vend se ajo që është më e mira për ju.

Peshqit

Ndërsa disa njerëz e kanë të vështirë të marrin një vendim sepse janë të mbingarkuar me opsione, të tjerët, si Peshqit, mund të zbulojnë se tendenca e tyre për të ndryshuar mendje është ajo që e bën të vështirë të jesh vendimtar.

Si Peshq, bëni më të mirën për të hyrë në intuitën tuaj kur përballeni me një vendim të madh, thotë ajo.

Kjo mund të ndihmojë në parandalimin e ankthit në lidhje me situatën që ju mbingarkon dhe e bën të pamundur zgjedhjen.

ME TE LEXUARAT