Ju elektrizohen flokët? Pesë mënyra natyrale si ta ndaloni këtë gjë

Soft

Ju elektrizohen flokët? Pesë mënyra natyrale si ta ndaloni

Të gjitha femrat kanë ato ditët e mira të flokëve, ashtu si kanë ato ditët e këqija që zgjidhja e vetme është një llastik apo një kapëse! Lagështia, ditët me shi, mund të bëjnë që flokët t’ju fryhen t’ju elektrizohen dhe pse ju sapo mund t’i keni krehur.

Elektrizimi ndodh kur flokët janë të thatë dhe floku lagështinë e ajrit. Për të shmangur një gjë të tillë, Living do të japë më poshtë disa zgjidhje për ju .

1.Gjithçka fillon që në dush. Nuk duhet ta harroni asnjëherë balsamin dhe vajin ushqyes. Vetëm në këtë mënyrë flokët do të jenë të ushqyer dhe nuk do të kenë nevojë për lagështinë e ajrit.

2.Mos ushtroni presion me peshqir gjatë tharjes së flokëve sepse mund të ndodhë që ju të këpusni flokët t’i ndani më dush apo t’i thani më shumë se duhet.

3. Evitoni përdorimin e krehrit plastik me dhëmbëza të holla, i cili mund të kontribuojë në elektrezimin e flokëve.

4. Përdorni një produkt hidratues para se të dilni nga shtëpia. Dhe nëse i keni flokët e hollë apo të yndyrshëm, duhet të përdorni një maskë përkujdesi ! E aplikuar në sasinë e duhur nuk do të dmëtojë flokët, përkundrazi.

5. Bëjini flokët gërsheta. Kjo gjë minimizon elektrizimin e flokëve./womenshealth

ME TE LEXUARAT