Jo me një por me pesë unaza e propozoi të fejuarën ky djalë

Soft

Jo me një por me pesë unaza e propozoi të fejuarën ky

Dashuria për të dashurën e bëri këtë djalë shumë krijues, duke e propozuarën të fejuarën e tij me 5 unaza, e padëgjuar më parë. Pas udhëtimit me helikopter, William Hun u ul në gjunjë dhe i drejtoi 5 unaza, që ajo të zgjidhte atë që ajo pëlqen më shumë.

 

Ky në fakt është një veprim shumë romantic dhe shumë dashamirs. Djali për të mos prishur surprizën më herët, i dha shumëllojshmëri vajzës që dëshiron të kalojë jetën. Padyshim që kjo është hera e parë që ne shikojmë diçka të tillë.

ME TE LEXUARAT