I dërgoi foto nudo firmave të ndërtimit, 52-vjeçarja e kuptoi gabimin shumë vonë (Foto)

Soft

I dërgoi foto nudo firmave të ndërtimit, 52-vjeçarja e

Njihuni me Roseanne Dodge, 52-vjeçarja që ra pre e rrjeteve sociale. Mediat e huaja shkruajnë se gruaja kërkonte punëtorë për ti rregulluar shtëpinë dhe ndihmë kërkoi në Facebook. Ajo u dërgoi disa foto të shtëpisë tre firmave, duke i shpjeguar situatën, por vëmendjen e mori fotoja e saj nudo, që 52-vjeçarja e kishte shkrepur pa e kuptuar.

Roseanne mbeti e çuditur kur mori një përgjigje nga një prej suvatuesve që nuk pranuan të pranonin punën, për shkak të natyrës ‘joprofesionale’ të fotografive. “Më falni që nuk do ta pranoj këtë punë, nuk e di nëse ky ishte një gabim apo jo, por mund t’ju duhet të rishikoni disa fotografi që keni dërguar”, ka shkruar njëra nga firmat.

I dërgoi foto nudo firmave të ndërtimit, 52-vjeçarja e

Pas një shikimi të shkurtër të fotove, Roseanne shpejt zbuloi arsyetimin pas përgjigjes së papritur, sepse ajo kishte dërguar aksidentalisht një fotografi ku bëntë foto shtëpisë para pasqyrës, ndërkohë që ishte nudo.

ME TE LEXUARAT