Humbi 172 kile, 23-vjeçarja “luftoi” për tri vite për t’ia arritur qëllimit (foto)

Soft

Humbi 172 kile, 23-vjeçarja “luftoi” për tri vite

Njihuni me Amber Rachdi, 23-vjeçarja që peshonte 272 kg dhe për tri viti humbi plot 172 kile. “The Healthy Soul” shkruan se Amberit iu deshën shumë për të ndryshuar shprehitë e ushqimit dhe aktivitetin e përditshëm fizik, në mënyrë që të humb peshë të mjaftueshme për të hyrë në operacion për stomak, për heqjen e tepër të dhjamit.

Mësohet se pas operacionit ajo vazhdoi me ndryshime pozitive në jetën e saj.

Humbi 172 kile, 23-vjeçarja “luftoi” për tri vite

Ndërsa shprehet se kurrë vonë që ta merrni në kontroll jetën tuaj dhe të bëheni përsëri të shëndetshëm.

ME TE LEXUARAT