Dhimbjet më të tmerrshme që mund të përjetojë trupi i njeriut

Soft

Dhimbjet më të tmerrshme që mund të përjetojë

Trupi i njeriut mund të përjetojë dhimbje nga më të papërfillshmet deri tek më torturueset, por si çdo gjë tjetër dhe dhimbja është relative.

Jemi të sigurtë që nëse një mjek do t’ju pyeste se cila dhimbje ju duket më e tmerrshmja, ju do e keni të vështirë te jepni një përgjigjie! Por një raport mjekësor nga NHS (kompani sigurimesh në Britani) duket se ka listuar 20 dhimbjet më torturuese që mund të kalojë trupi i njeriut.

Migrena
Borsit (ngrirje supi)
Kocka te thyera
Ataku ne zemer
Kancer
Artriti
Nervi shiatik
Gurët në veshka
Apandesiti
Trigeminal neuralgia
Pankreatiti
Endometrioza
Ulçera e stomakut
Fibromyalgia
Dhimbje pas një operacioni
Herpesi

ME TE LEXUARAT