Burri më i vjetër në Australi ndan sekretin e tij për një jetë të gjatë

Soft

Burri më i vjetër në Australi ndan sekretin e tij për

Një banor i Queensland është bërë zyrtarisht australiani më i vjetër i gjallë në histori, duke festuar më shumë se 111 vjet jetë.

Të hënën, pensionisti Dexter Kruger, nga qyteti i vogël i romëve, shënoi moshën 111 vjeç e 124 ditë. Në një intervistë për mediat Australiane rreth sekreteve për të jetuar një jetë të gjatë, Dexter tha se ai ha trurin e pulës.

Ai i tha Australian Broadcasting Corporation: "Truri i pulës. E dini, pulat kanë një kokë. Dhe atje, ka një tru. Dhe ato janë gjëra të vogla të shijshme.

"Ka vetëm një pickim të vogël".

Po, pulat nuk njihen për trurin e tyre të madh, kjo është e sigurt.

Kruger mbushi 111 vjet dhe 124 ditë, duke tejkaluar momentin historik të vendosur nga veterani i Luftës së Parë Botërore Jack Locket i Victoria, i cili vdiq në 2002 në moshën 111 vjeç dhe 123 ditë.

Dexter Ronald Kruger lindi më 13 janar 1910, në Nundah, ku u rrit më pas me vëllezërit e motrat e tij në pronën Sheep Station Creek pranë Kilcoy.

ME TE LEXUARAT