Amerikani fiton 1.3 miliardë dollarë me biletën 2 USD

Soft

Amerikani fiton 1.3 miliardë dollarë me biletën 2 USD

Një burrë me vetëm 2 dollarë me vete pati super fat dhe fitoi mbi 1.3 miliardë dollarë në xhekpotin e Powerball, i teti më i madhi në historinë amerikane.

Shorti i Powerball u zhvillua mëngjesin e kësaj të diele.

Bileta prej 2 dollarësh me gjashtë numrat e saktë rezultoi të ishte “e artë” për fituesin, pasi përpjekja e tij kishte një shans vetëm një në 292.2 milionë, që do të thotë se shuma përfundimtare shumëfishohet dhe xhekpoti është më i madh.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Çmimi përafërsisht 1.3 miliardë dollarë mund të mblidhet në një shumë totale prej 608.9 milion dollarë, me opsionin e dytë që është një pagesë fillestare e ndjekur nga 29 pagesa vjetore në para.

ME TE LEXUARAT