Shoqëria me Michelle Obama komentohet nga amerikanët, reagon George Bush

Showbiz

Shoqëria me Michelle Obama komentohet nga amerikanët, reagon George

Ish- presidenti George Bush dhe ish- zonja e parë, Michelle Obama janë miq të parë, dhe ky fakt, ka habitur shumë qytetarët amerikanë. Për këtë situatë, Bush shprehet i “tronditur” nga reagimi i amerikanëve për këtë shoqëri.

Në një intervistë televizive, duke kujtuar një moment me zonjën Obama, Bush rrëfeu më shumë për këtë habi.

Shoqëria me Michelle Obama komentohet nga amerikanët, reagon George

 “Populli Amerikan u befasua aq shumë që Michelle Obama dhe unë mund të ishim miq. Amerikanët janë aq të polarizuar në të menduarit e tyre sa nuk mund ta imagjinojnë një George Ë. Bush dhe Michelle Obama të jenë miq”, tha Bush. Ndërkohë që bashkëshortja e tj, Laura Bush, shton se mes tyre ishte një miqësi e pastër.

ME TE LEXUARAT