Përshkrimi i bashkëshortit të 20-vjeçares në Greqi fundosi gjeorgjianin, ja vendimi i gjykatës

Showbiz

Përshkrimi i bashkëshortit të 20-vjeçares në Greqi

Para disa ditësh është arrestuar një 35-vjeçar nga Gjeorgjia, sinjë nga vrasësit e 20-vjeçares në Greqi. Sipas mediave greke, i arrestuari ka tiparet e njërit prej grabitësve të përshkruar nga bashkëshorti i nënës 20-vjeçare.

Mediat kanë treguar se gjeorgjiani do të dërgohet në paraburgim në Athinë ku edhe do të nxirret para bashkëshortit të Karolinës, i cili do të përpiqet që ta identifikojë

Kujtojmë se disa ditë më parë u vra barbarisht një 20-vjeçare gjatë grabitjes së shtëpisë së saj. Ajo është vrarë pranë foshnjës së saj, ndërsa bashkëshorti ka arritur të shpëtojë. Grabitësit arritën të marrin sende me vlerë dhe shumë para.

ME TE LEXUARAT