Pas afrimitetit të saj me Bucin, partneri i Santianës hyn në BBVK për t’i thënë dy fjalë

Showbiz

Pas afrimitetit të saj me Bucin, partneri i Santianës hyn në BBVK

Pas letrës ku ia bënte të qartë se e mbështeste, por se duhej të largohej nga Buci, partneri i Santianës hyri në Big Brother VIP Kosova për ta takuar nga afër.

Megjithatë, partneri i Santianës vendosi të ruante privatësinë e tij duke mos u shfaqur me fytyrë. Takimi ndodhi në dhomën e sekreteve, ku publiku mundi t’i dëgjonte dhe të shikonte vetëm hijet e tyre. Ata ndanë puthje e përqafime me njëri-tjetrin dhe një bisedë të shkurtër.

Ai i dha Santianës një mesazh të qartë, që të distancohej nga Buci dhe të luante vetëm.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

“Mos u jep kohë njerëzve të pavlerë, vazhdo lojën tënde! Ne të njohim shumë mirë. Fokusohu vetëm tek mendimi i publikut, jo tek njerëzit aty brenda.”

Mbetet për t’u parë nëse Santiana do ta marrë parasysh dëshirën e partnerit të saj, pasi herën e kaluar nuk mundi të qëndronte larg Bucit.

ME TE LEXUARAT