Nuk fshihen më! Andi dhe Melisa e tregojnë hapur dashurinë e tyre

Showbiz

Nuk fshihen më! Andi dhe Melisa e tregojnë hapur dashurinë e tyre

Pas javësh e muajsh ‘zvarritjeje’ e mos-pohim të lidhjes së tyre të dashurisë, Melisa dhe Andi i kanë lënë pak hapësirë fjalëve.

Në paralajmërimin e projektit të ri, Melisa ka pyetur shkronjën “A” se a e do.
Komenti i Andit nuk ka munguar në shakanë e producentit Irkenc Hyka, bashkëpunëtorit të ri të Melisës.

Nuk fshihen më! Andi dhe Melisa e tregojnë hapur dashurinë e tyre
“Ai Astriti djalë i mirë” – ka qenë ngacmimi i Hykës që është pasuar me replikën e Andit i cili duket të ketë “të njëjtin mendim”.

 

ME TE LEXUARAT