Mes Antonelës, Anës dhe Shqipes, Atdheu e bën zgjedhjen e tij (Video)

Showbiz

Mes Antonelës, Anës dhe Shqipes, Atdheu e bën zgjedhjen e tij

Atdheu, konkurrent i Përputhen, ka bërë intervistën e tij të parë për Prive, median kosovare.

Në rubrikën e tyre “60 sekonda” për Prive, gjakovari ka treguar një detaj shumë të rëndësishëm, lidhur me preferencat e tij për vajzat e “Përputhen”.

Moderatori e pyet kë do zgjidhte nga Ana, Shqipja apo Antonela dhe konkurrenti nuk ngurroi aspak të thotë emrin e Anës.

Mes Antonelës, Anës dhe Shqipes, Atdheu e bën zgjedhjen e tij

Kujtojmë që ai u njoh me Anën dhe zhvilluan disa takime. Ata gjithashtu dhanë puthjen e parë në emisionin Prime të Përputhen, por gjërat mes tyre u ndërprenë po aty.

Mes Antonelës, Anës dhe Shqipes, Atdheu e bën zgjedhjen e tij

Ndërkohë ai po njihet me Antonelën, por emri i saj nuk u përmend nga ai.

ME TE LEXUARAT