“Çmend” rrjetin vajza e Ramush Haradinaj, poston foto nga festa e shkollës (Foto)

Showbiz

“Çmend” rrjetin vajza e Ramush Haradinaj, poston foto nga

Festa e shkollës ka nxjerrë në pah më shumë vajzën e Anita dhe Ramush Haradinaj, Hanën.

“Çmend” rrjetin vajza e Ramush Haradinaj, poston foto nga

Kjo e fundit ka mbyllur një kapitull të shkollës, për të filluar me një kapitull të ri si e quan nëna e saj “rrugëtim me 4 korsi”.

“Çmend” rrjetin vajza e Ramush Haradinaj, poston foto nga

Hana Haradinaj nuk njihet për publikun e gjerë, dhe prindërit e saj nuk postojnë shpesh për të.

“Çmend” rrjetin vajza e Ramush Haradinaj, poston foto nga

Fotot e saj i ka postuar Anita. “Hane, nga ketu fillon rrugetimi i jetes ne 4 korsi! Shendeti, fati, suksesi dhe dashuria!

“Çmend” rrjetin vajza e Ramush Haradinaj, poston foto nga

Uroj te ecesh drejt pa gabime dhe sigurte! @ramushharadinajks” ka shkruar Anita.

ME TE LEXUARAT