Më pak të preferuarit, kush janë 5 banorët që rrezikojnë eleminimin në BBVA

Showbiz

Më pak të preferuarit, kush janë 5 banorët që

Në prime-n e së shtunës u zhvillua nominimi i parë për edicionin e tretë në Big Brother VIP Albania.

‘Vëllai i Madh’ vendosi që 6 banorët më pak të preferuar të publikut, të nominoheshin nga njëri-tjetri, për t’i dërguar në fund banorët me më shumë vota në televotim.

Vesa, Gazi, Gabriele, Ervini, Alfio, Heidi me votat e tyre dërguan në nominim Gazin, Gabrielen, Alfion dhe Heidin.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Së bashku me 4 banorët e tjerë në nominim u dërgua edhe Meri pas dënimit nga ‘Vëllai i Madh’.

ME TE LEXUARAT