“Mbylle, pusho”, plas sherri mes Blerimit dhe Antonelës: Kush je ti moj?

Showbiz

“Mbylle, pusho”, plas sherri mes Blerimit dhe Antonelës: Kush

Blerimi dhe Antonela kanë pasur një debat të ashpër në studio gjatë kohës së publicitetit.

Ndërsa moderatorja i bëri të qartë se do të kenë një përballje 4 minutëshe në fund të programit, Antonela refuzoi dhe Blerimi reagoi ashpër duke i thënë se nuk e kërkoi ai.

Antonela: Është duke përdorur shumë ironi e fjalë të rëndë. Mbylle, pusho.

Blerimi: Mirë se Michael Jacksoni ka qenë i famshëm.

Antonela: Nuk pranoj të sqaroj asgjë me të. Kurrë.

Blerimi: Kush je ti të bësh 4 minuta takim me mua? Ti nuk po pranoke. Kush je ti moj? Kush je ti? Se ta kërkova unë takimin ty. Rri aty.

Antonela: As unë s’ta kërkova.

Blerimi: Se thotë s’pranoj a thu se unë ja kërkova.

Antonela: Nuk më duket mënyrë e hijshme.

ME TE LEXUARAT