“Lëpiju këtij dhe do shkosh në finale”, Roza debat me Eglën: Panterën ta marrësh dhe ta…

Showbiz

“Lëpiju këtij dhe do shkosh në finale”, Roza debat me

Egla dhe Roza kanë debatuar ashpër sot, në shtëpinë e Big Brother VIP. 

Roza e ka quajtur Eglën si kërmill, pasi sipas saj “i lëpihet” Romeos dhe Julit dhe injoron banorët e tjerë, për të qenë në finale. Ndërsa Egla iu kundërpërgjigj duke i thënë se ka një energji pantere.

Roza: Duhet ti përballosh pasojat e tua. Po ti numëroje rresht. Egla, shko e foli Julit e foli Romeos, e dëshpëruar. Po pse moj kështu do e kapësh finalen ti, duke iu ngjitur si shushunjë Romeos dhe Julit? Kështu do e kapësh?

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Egla: Zemra ime, o zemra ime ti mund të shfryhesh sa të duash

Roza: Duke injoruar banorët e tjerë dhe mendon se do të kapësh finalen?

Egla: Unë… po pse kush jam unë që ti injoroj o zemra

Roza: Shqiponja dhe kërmilli u njohën në majë të malit dhe shqiponja pyet kërmillin, çne ti këtu? Duke u lëpirë iu përgjigj. Ti je kërmilli zemra, lëpiju këtij dhe atij që të shkosh në finale. Pika që s’të bie, janë të gjithë këta këtu që të kanë dhënë këtë vëmendje

Egla: U më fal zemra se ke një energji pantere

Roza: Jo zemër, unë kam një kalë të madh në trupin tim

Egla: E ke kalin?

Roza: Panterën ta marrësh vetë dhe ta gëlltisësh

ME TE LEXUARAT