Këtë herë në krah të Stinës, Mevlani gati për një projekt të ri (Foto)

Showbiz

Këtë herë në krah të Stinës, Mevlani gati për

Mevlan Shaba nuk ndalet, vijon të krijojë muzikë, ndërkohë që është në “Përputhen”. Këtë herë, konkurrenti ka publikuar një foto me Stinen dhe kavajsen Amarda Arkaxhiu, nga shtëpia diskografike e Stines.

Konkurrenti nuk shkruan asgjë, duke mjaftuar me një emoji tingulli muzike. Duket se pasioni për muzikën nuk e lë të qetë 33-vjeçarin.

Këtë herë në krah të Stinës, Mevlani gati për

Ai aktualisht është deklaruar për Ledianën, ajo gjithashtu për të. Ata po njihen, ndërkohë që shihen shumë bashkë në rrjetet sociale.

ME TE LEXUARAT