Ja kush do të jetë fituesi i BBV3 sipas Neda Ballukut: Në fillim mendoja Heidin, por...

Showbiz

Ja kush do të jetë fituesi i BBV3 sipas Neda Ballukut: Në fillim


Opinionistja Neda Balluku, ka krijuar një pyetësor në llogarinë e saj personale të Instagram-it, teksa ka folur me ndjekësit e saj për gjëra të ndryshme.

Por një vëmendje të madhe Neda i kushtoi dhe formatit të ‘BBV3’, teksa shumë banorë e pyeten lidhur me shumë personazhe të shtëpisë dhe cilin banor Neda shikon si fitues.

“Kush e meriton ta fitojë Big-un, kush do ti ta fitojë dhe kush mendon se do e fitojë?”- ishte kjo pyetja e drejtuar për Nedën, teksa kjo e fundit u përgjigj:

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

“BB mendoj se e meriton ta fitojë Jul Deda. Do doja ta fitonte Jul Deda ose Romeo Veshaj. Mendoja që mund ta fitonte Heidi, por nuk është në moment të mirë”.

Ja kush do të jetë fituesi i BBV3 sipas Neda Ballukut: Në fillim

ME TE LEXUARAT