“E bëra një familje...”, Ledjana vazhdon me provokimet ndaj Mevlanit

Showbiz

“E bëra një familje...”, Ledjana vazhdon me provokimet

Ledjana dhe Mevlani nuk jane me bashke, por nuk mungojne provokimet mes tyre.

Eshte pikerisht Ledjana qe duket se nuk ndalet me provokimet ndaj Mevlanit.

Ish pjesemarresja ne Përputhen ka publikuar një video ku tregon se ka marrë shumë arusha si dhuratë.

“E bëra një familje”, shkruan Ledjana krahas videos.

Ky merret si një provokim për Mevlanin, i cili iu ka dhuruar shumë arusha ish konkurrenteve të Përputhen.

ME TE LEXUARAT