Romeo në krahët e Aleksia Peleshi, zbulohet shkaku i ndarjes me Jonida Maliqi

Showbiz
Romeo në krahët e Aleksia Peleshi, zbulohet shkaku i ndarjes me Jonida

Jonida Maliqi dhe Romeo Veshaj duket se janë ndarë përfundimisht këtë herë. Së fundmi fotot e vajzës së ministrit të Mbrojtjes Niko Peleshin dhe Romeos janë bërë tema e ditës kudo, duke aluduar edhe për ndarjen me këngëtaren Jonida Maliqi.

Të dyja palët nuk kanë folur për këtë ndarje, duke i dhënë në një fare mënyre të drejtë të gjithëve të tregojnë mendimin e tyre, se çfarë i çoi ata të dy në ndarje.

Mosha e Aleksias mendohet të jetë një arsye. Kujtojmë se Jonida Maliqi është më e madhe se Romeo dhe se ajo ka një fëmijë me një burrë tjetër. Kjo dyshohet të jetë një arsye pse Romeo dhe Jonida kanë vendosur ndarjen, edhe pse, ende nuk dihet se kush e tha fjalën e fundit.

ME TE LEXUARAT