Zyrtare/ KQZ i jep mandatin kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj

Politikë

Zyrtare/ KQZ i jep mandatin kryetarit të Bashkisë së

KQZ i jep mandatin kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj.

Po ashtu, mandati i është dhënë zyrtarisht dhe Emirjano Sakos në Bashkinë e Durrësit, Pjerin Ndreut në Lezhë si dhe Sotiraq Filos në Korçë.

KQZ I KALON MANDATIN
1.Kryetarit të Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

2.Kryetarit të Bashkisë Durrës, Emiriana Sako, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”

3.Projektvendim “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Lezhë,Pjerin Ndreu, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”
4.Kryetarit të Bashkisë Korçë, Sotiraq Filo, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”

5.Projektvendim “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Vlorë, Ermal Dredha, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”
6.Kryetarit të Bashkisë Krujë, Artur Bushi, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”

7.Këshillin e Bashkisë Durrës, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.

ME TE LEXUARAT