Goditën për shkak të detyrës dy infermierë në Spitalin Rajonal të Korçës, lihen të lirë 4 autorët e ngjarjes

Politikë

Goditën për shkak të detyrës dy infermierë në

Goditën për shkak të detyrës dy infermierë në ambientet e Spitalit Rajonal Korçë, gjykata e Korçës cakton masën detyrim paraqitje për 4 autorët e ngjarjes Eduard Çoriga, 43 vjeç; Sokol Meti, 45 vjeç; Taulant Muco, 23 vjeç dhe Ronaldo Xhelillari, 18 vjeç, banues në Korçë.

Këta shtetas ne dt 01.05.2021 u paraqiten në ambientet e Spitalit Rajonal Korçë, për të kërkuar ndihmë mjekësore, për shtetasin E. Ç., i cili ndodhej në gjendje të dehur dhe në bashkëpunim mes tyre u konfliktuan verbalisht dhe më pas goditen për shkak të detyrës, dy infermierë të këtij Spitali konkretisht shtetasit E. B. dhe F. C., me pretendimin se nuk po merrnin shërbimin e duhur.

ME TE LEXUARAT