“Do e rigjejmë udhën falë rinisë”, Basha konspiracione nga Durrësi: Thurin plane se do të zhdukin PD-në

Politikë

“Do e rigjejmë udhën falë rinisë”, Basha

Nga Durrësi, ish-kryedemokrati Lulzim Basha është zotuar se do të mbrojë Partinë Demokratike. Duke mos e specifikuar se kujt i drejtohet, kundërshtarit të tij politik Edi Rama apo tashmë “armikut” brenda partisë, Sali Berisha, Basha tha se PD-ja do të ringihet, pavarësisht planeve që kanë për ta zhbërë këtë forcë politike.

“Ta harrojnë ata që thurin plane se do e zhdukin PD, e kundërta do të ndodh se ne nuk kemi lindur për veten tonë, ne kemi lindur për njerëzit, po e rigjejmë udhën falë rinisë”, tha Basha.

Edhe në këtë takim, ai përsëriti 3 pikat e programit të tij politik, që nis me Vettingun në politik, listat e hapura dhe kufizimi i pushtetit të kryeministrit deri në 2 mandate.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

krati Lulzim Basha është zotuar se do të mbrojë Partinë Demokratike. Duke mos e specifikuar se kujt i drejtohet, kundërshtarit të tij politik Edi Rama apo tashmë “armikut” brenda partisë, Sali Berisha, Basha tha se PD-ja do të ringihet, pavarësisht planeve që kanë për ta zhbërë këtë forcë politike.

“Ta harrojnë ata që thurin plane se do e zhdukin PD, e kundërta do të ndodh se ne nuk kemi lindur për veten tonë, ne kemi lindur për njerëzit, po e rigjejmë udhën falë rinisë”, tha Basha.

Edhe në këtë takim, ai përsëriti 3 pikat e programit të tij politik, që nis me Vettingun në politik, listat e hapura dhe kufizimi i pushtetit të kryeministrit deri në 2 mandate.

 

ME TE LEXUARAT