“Bëni sport, mos pini mall”, Meta për stërvitjet e tij: Kam ngjitur majën e Korabit dhe të Jezercës…

Politikë

“Bëni sport, mos pini mall”, Meta për stërvitjet e

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, nga Korça, u përgjigj për faktin se i ka kushtuar së fundmi shumë kohë stërvitjeve.

Meta tha me humor se mesazhi është që rinia dhe shqiptarët në tërësi të bëjnë sport e të mos pijnë mall. Ai bëri thirrje që t’i kthehet vëmendja sportit. Ndërsa, shtoi se ka ngjitur Majën e Korabit dhe të Jezercës e se dëshiron të ngjisë edhe malet e tjera të larta të Shqipërisë.

“Kam qenë sportist. Qëllimi është bëni sport, mos pini mall. Mesazhi është se pa djersitje nuk ka rritje. Maja e Çikës më kanë thënë se është më e bukura në botë.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Majën e Korabit dhe të Jezercës e kam ngjitur, pa asnjë diskutim që dua të ngjis malet e larta të vendit tonë. Sporti duhet të jetë prioritet edhe për Korçën”, deklaroi Meta.

ME TE LEXUARAT