Ankimuan rezultatin në Bashkinë e Bleshit, shtyhet vendimi i KAS për kërkesën e BF

Politikë

Ankimuan rezultatin në Bashkinë e Bleshit, shtyhet vendimi i KAS

Është shtyrë vendimi i KAS për kërkesën e BF që ka kërkuar shpalljen e pavlefshme të kutisë së burgut te Kosovës në rezultatin për bashkinë e Belshit.

Deri te hënën BF duhet te plotësojë ankesën dhe burgu i Kosovës duhet të sjellë në KQZ info për të burgosurit që kanë votuar.

Differenca mes dy kandidateve ne përmbyllje te numërimit ishte 40 vota plus për Arif Tafanin e PS, nëse pranohet kërkesa e BF dhe shpallet e pavlefshme kutia e burgut, rezultati mund te përmbyset ne favor te kandidatit te opozitës, Bedri Qypi.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Në total koalicioni Bashkë Fitojmë konteston 88 vota që pretendon se duhej të shpalleshin të pavlefshme, por i janë llogaritur kandidatit të PS.

Të njëjtën kërkesë BF e ka bërë edhe për bashkinë e Rrogozhines, ku gjithashtu ka qenë vendimtare kutia e burgut të Rrogozhinës në shpalljen e fituesit.
Kërkesa për Rrogozhinën, shqyrtohet nesër.

 

ME TE LEXUARAT