Seriali përmbledhës Lawmen: Bass Reeves do të shfaqet në SkyShowtime nga data 18 dhjetor

Nga Rrjeti

Seriali përmbledhës Lawmen: Bass Reeves do të shfaqet në

Me Dejvid Ojelouo, producent ekzekutiv dhe kandidat për çmimin Emmy®, me Lourin I. Benks, Demi Singëllton, Forest Gudlak, Berri Pepër, me Donald Sathërlend, marrës të çmimit Oscar® dhe Denis Kueid, kandidat për çmimin Emmy

Ky serial ka producent ekzekutiv Tejlor Sheridan, kandidat për çmimin Oscar dhe është krijuar për ekranin nga producenti ekzekutiv dhe drejtuesi i shfaqjes, Çad Fihan

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.