Krimineli rus kërcënon hapur Kosovën: Vitin që vjen...

Kosovë&Rajon

Krimineli rus kërcënon hapur Kosovën: Vitin që vjen...

Themeluesi dhe lideri  i lëvizjes “Rilindja ruso-serbe”, Andrej Rodinov ka kërcënuar Kosovën dhe Ukrainën.

Në një video të publikuar në mediat sociale, ai kërcënoi hapur të dyja vendet duke thënë se serbet do të shkojnë në Prizren ndërsa rusët në Kyiv.

“Vitin e ardhshëm, rusët në Kyiv dhe serbët në Prizren”, paralajmëroi krimineli rus Rodionov.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Rikujtojmë se ai ka kërcënuar më përpara se së bashku me grupin Ëagner, “do të shkojnë në Kosovë dhe do të ndihmojnë vëllezërit e tij”.

ME TE LEXUARAT