Falin gjakun në muajin e Ramazanit, pajtohen dy familjet nga Kosova

Kosovë&Rajon

Falin gjakun në muajin e Ramazanit, pajtohen dy familjet nga Kosova

Një ditë para Ramazani pajtohen dy familje Kosovare.

Në ndërmjetsimin e deputetit Bekë Berisha të hënen me 12.04.2021 u pajtuan dy familje të cilat ishin në h asmëri, familja Hakaj dhe Lipaj.

Pajtimi i këtyre dy familjeve u bë pikërisht në këtë ditë, ku u shënua edhe Dita e Dëshmorëve të Komunës së Istogut.

 

ME TE LEXUARAT