Djali i dëshmorit shpalli fejesën tek vendi i rënies së babait

Kosovë&Rajon

Djali i dëshmorit shpalli fejesën tek vendi i rënies së

Emocionuese: Kushtrimi, djali i dëshmorit Skender Salihu, para se ta shpallë fejesën me Leonorën, betohet tek vendi i rënjes dhe varri i prindit të tij dëshmorë!

Dëshmori Skender Salihu, ka rënë në altarin e lirisë, më 5 prill të vitit 1999, në Smirë.

Atë ditë ranë dëshmorë edhe Mirali e Hebib Sejdiu dhe Ylvi Demiri.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

 

ME TE LEXUARAT