Revoltë në burgun italian, të dënuarit marrin peng dhe plagosin 2 policë

Bota

Revoltë në burgun italian, të dënuarit marrin peng dhe

Një revoltë e disa të burgosurve u raportua në institutin e vuajtjes së dënimit në Benevento ditën e dielë nga sindikata autonome e policisë së burgjeve Sappe.

Autoritetet deklarojnë se është krijuar një situatë e rëndë, me një seksion burgu të shkatërruar dhe dy policë të plagosur nga të burgosur të armatosur.

Sekretare e sindikatës shpjegon se të burgosurit në katin e katërt të burgut, për arsye të parëndësishme, shkatërruan ambientet, kompjuterët, xhamat dhe gjithçka gjetën, duke marrë peng disa roje.

ME TE LEXUARAT