Reagon Papa pas vdekjes së Princ Filipit, i dërgon telegram Mbretëreshës

Bota

Reagon Papa pas vdekjes së Princ Filipit, i dërgon telegram

Një ditë pas vdekjes së Princ Filipit, Papa ka ngushëlluar Pallatin Mbretëror. Përmes një telegram, Papa i ka shprehur ngushëllimet e tij Mbretëreshës.

 

Papa në telegramin e tij, shkruante se ishte i pikëlluar  për vdekjen e Princit Philip, duke i shprehur  ngushëllime të përzemërta mbretëreshës dhe anëtarëve të familjes mbretërore. Gjatë fjalës së tij, Papa nuk la pa përmendur

Në mesazhin e tij, Papa shkruante se ishte përkushtimin  e Princit Philip ndaj martesës dhe familjes së tij, historinë e tij të shërbimit publik dhe angazhimin e tij për arsimimin dhe përparimin e brezave të ardhshëm

ME TE LEXUARAT