Tre të zhdukur në Vlorë, Policia dhe Forcat Kombëtare të Sigurisë në këmbë

Aktualitet

Tre të zhdukur në Vlorë, Policia dhe Forcat Kombëtare

Policia e Vlorës është vënë në lëvizje pas denoncimeve për tre persona të humbur ditën e hënë.

Kanë qenë familjarët që kanë bërë kallëzim pasi kanë humbur kontaktin me ta. Ndër tre të zhdukurit, dy janë vëllezër, por nuk dihet ende identiteti dhe as mosha e tyre.

Për gjetjen e këtyre personave të larguar në mënyrë të dyshimtë është angazhuar edhe Forca Kombëtare e Sigurisë krahas Komisariatit të Policisë së Vlorës.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

 

ME TE LEXUARAT